CARA DAPATKAN 99% BUYER DENGAN FB PERSONAL TANPA FB ADS!

Kegagalan peniaga online terutamanya newbie menjual di facebook adalah kerana sukar mendapatkan pembeli untuk produk dan servis di jalankan.

Kebanyakkan orang berpendapat untuk dapatkan pelanggan di fesbuk hanya perlu melabur buat fb ads.Kalau tak buat ads memang jualan kelaut.

Ada benarnya,namun nak buat iklan berbayar fb ads anda kena perlu ada modal yang tebal.Nak buat ads and kena buat split test untuk pastikan interest yang tepat dan kena tunggu sedikit masa untuk lihat hasilnya.(Split test ini orang panggil proses ‘bakar duit’ )

Alhamdulillah dengan teknologi sekarang ada cara yang lebih mudah dan tanpa perlu anda keluarkan duit buat fb ads untuk dapatkan pembeli yang terbukti berkesan melalui facebook.Cara ini hanya anda hanya perlu ada laptop/pc , akaun facebook personal dan satu software canggih ini.
Teruskan membaca..


(Klik pada gambar)

Cara dapatkan 99% pembeli yang terbukti berkesan dari facebook.

1.Download & pasang Software Viral.

Anda boleh dapatkan dengan KIik disini.

Selepas dah buat pembayaran,satu emel akan dihantar satu link kepada anda untuk install software ni dalam laptop/pc anda.

2.Masuk dalam dashboard software

Pada bahagian ni,anda perlu add dulu akaun fesbuk personal ke dalam software, kemudian log in(Rujuk no pada gambar).

Bila dah siap,sekarang saya tunjukkan bagaimana untuk anda dapatkan prospek berkualiti dari page pesaing anda atau niche market yang sama dengan produk anda.

Di sini saya ambil contoh bagi menjual tudung.
Sekirannya anda menjual produk kesihatan,anda boleh taip manfaat/fungsi produk seperti sakit jantung,diabetes dan lain2..

Bila anda taip ‘tudung’ , software ini akan keluarkan senarai list yang fanpage tudung.Kalau ada 1000 fanpage,1000 la akan keluar.

Bila dah keluar list,anda boleh pilih salah satu atau dua page tersebut yang mempunyai Likes yg tertinggi.

3.Anda perlu copy link fanpage ‘pesaing anda’ tersebut dan paste mengikut collum pada  gambar dibawah.

Untuk no.2 bahagian timeframe anda perlu select 2hari lepas atau dalam minggu terdekat dan pada bahagian bawah anda hanya pilih orang yang komen di fanpage tersebut.

Ini kerana mereka yang tinggalkan komen terbaru di fanpage tersebut adalah pelanggan lapar. Potensi untuk membeli dari anda adalah lebih tinggi..

**Maksud pelanggan lapar adalah prospek yang sudah sedia nak membeli produk.

Kemudian tekan butang search dan software ni akan mengeluarkan semua senarai prospek untuk anda seperti kolum kuning di bawah.

4.Langkah akhir,anda boleh sedut terus database prospek tersebut dengan menekan butang save  dibahagian bawah dan sekarang boleh gunakan database tu pada marketing anda seperti nak gunakan dalam emel marketing ataupun masukkan sebagai audiens dalam kempen fb ads anda..

Seperti yang saya tekankan bagaimana anda tak perlu buat fb ads, dengan fungsi Autoadd  software, jadikan prospek yang  anda sedut tadi sebagai friends anda di fesbuk.

Bila anda dah jadi friend di fb,peluang untuk menukarkan dari prospek kepada pembeli adalah lebih tinggi..Dan lebih mudah untuk anda buat jualan seterusnya..

Ini cara yang  saya sendiri buat dan mendapatkan jualan yang sangat memberansangkan..

Semoga anda boleh buat tindakan segera dan aplikasikan strategi ini pada bisnes anda.Raya tak lama lagi jika anda buat tindakan pantas,insya’allah banyak duit raya yang anda dapat nanti.hehe

Semoga Membantu..

Jika ada sebarang pertanyaan anda boleh emelkan persoalan anda di nurhafiza.biz@gmail.com atau terus whatsapp saya di 0133193212 .

>>KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN SOFWARE AJAIB INI <<

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *